Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Μία νίκη μακριά από την 1η θέση

Μετά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής, η Δύναμη που νίκησε 2-1 τη Χαβαλένθια, παρέμεινε στην πρώτη θέση διατηρώντας τη διαφορά των 2 βαθμών που τη χωρίζουν από τα Ρεμάλια.

Έτσι με 2 αγωνιστικές να απομένουν, η Δύναμη χρειάζεται μόλις μία νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Τα Ρεμάλια πήραν στα χαρτιά τον αγώνα με τους Ζιγκολόρ και το αναβληθέν παιχνίδι με την Τρικυμία μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή, με τα πάντα όμως να εξαρτώνται από την ομάδα μας καθώς τις 2 τελευταίες αγωνιστικές παίζει με τους ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα.

Έδαφος έχασε ο Μαύρος Αετός που ηττήθηκε από την ανανεωμένη Cannabis Sativa με 5-2 και οι Tifozi που έχασαν από τους Μπέμπηδες με 10-6. Οι Μπέμπηδες με αυτή τη νίκη πέρασαν στην 7η θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με τη Γριαζανή, που έχασε 3-0 από την ΤΝΤ.

Η ΤΝΤ ανέβηκε με τη νίκη αυτή, αλλά και την ήττα της Χαβαλένθια από την ομάδα μας, στην 5η θέση.


Στο ντέρμπι τον ουραγών, σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι 2 μελλοντικοί αντίπαλοι της ομάδας μας, Τρικυμία Μοσχάτου και Κεραυνός, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 6-6.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ...
ΧΕΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ Κ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ..
ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
IRON MAN 40