Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

MVP στον αγώνα με την Cannabis o Παναγιώτης Ιωαννίδης

Μια διάκριση που άξιζε από καιρό πήρε από τους συμπαίκτες του ο Παναγιώτης Ιωαννίδης.

Ο 19χρονος αμυντικός της Δύναμης αναδείχθηκε MVP στον αγώνα με την Cannabis Sativa, συγκεντρώνοντας το 32% των ψήφων, σε μια ψηφοφορία πιο ανταγωνιστική από κάθε άλλη φορά, καθώς και οι 4 υποψήφιοι πήραν αρκετούς ψήφους και οι διαφορές ήταν μικρές.

Ο Αλέξανδρος Κολυβάς συγκέντρωσε το 28% των ψήφων, ο Παναγιώτης Νικολάου το 24% και ο Βαγγέλης Μπουλουγούρης το 16%.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πήρε 8 ψήφους, 7 πήρε ο Κολυβάς, 6 ο Νικολάου και 4 ο Μπουλουγούρης.

Στον αγώνα με την Cannabis, ο Ιωαννίδης αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα της ομάδας, ανακόπτοντας ουκ ολίγες φορές τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων, ενώ διακρίθηκε και στο επιθετικό μέρος του παιχνιδιού.

Εκτός από του ότι μοίραζε την μπάλα σωστά από την άμυνα στο κέντρο και την επίθεση, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και επικίνδυνος, απειλώντας πάμπολλες φορές την αντίπαλη εστία με τα φαρμακερά του σουτ.

Μάλιστα ένα από αυτά σε μια μακρινή εκτέλεση φάουλ λίγο πάνω από το κεντρο κατέληξε στα δίχτυα των αντιπάλων κάνοντας το 4-2, γκολ σημαντικό καθώς έδιωξε το άγχος από την ομάδα που πήγε με σκορ ασφαλείας στο ημίχρονο.

Είναι χαρακτηριστικό πως δείγμα του πάθους που επέδειξε ο Παναγιώτης το ότι αν και τραυματίστηκε σε μια επιθετική του προσπάθεια, έσφιξε τα δόντια και έδωσε και την ψυχή του για να φτάσει η ομάδα στην πολυπόθητη νίκη.

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ανάδειξή του σε MVP: «Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την επιλογή σας. Με τιμά ιδιαίτερα και με χαροποιεί αυτό το γεγονός. Απλά θέλω να προσθέσω ότι όποιος και να διακρίνεται ατομικά, δεν θα τα κατάφερνε χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών του. Πάνω από όλα η ομάδα που περεπιπτόντως είναι πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό.Ευχαριστώ και πάλι.»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sygharitiria panagioth axizes pragmatika ayth th diakrish...k thelw na prosthesw pws synergazomai teleia mazi sou..sygharitiria se olous..kolyvas 21

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να κανω ενα σχολιο που αφορα την αγορατων εμφανισεων απο μερους της ομαδας. πραγματι οι εμφανισεις είναι άκρως εντυπωσιακές και απεικονίζουν το πρεστιζ και πολύ περισσότερο τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που έχουμε όλοι μας για αυτή την ομάδα ωστόσο επειδή οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές το κόστος αγοράς τους είναι δυσβάσταχτο για τους περισσότερουσ από εμάς έαν μια τέτοια αγορά γίνει τοις μετρητοίς. για το λόγο αυτό θα ήθελα να ζητήσω μια συναντηση με το διοικητικό συμβούλιο αλλά και τα μέλη της ομάδος προκειμένου να συζητήσουμε τις προϋποθέσεις αγοράς τους (την οποία υποστηρίζω).
προτείνω να συναντηθούμε μέσα στο τριήμερο ούτως ώστε να δρομολογήσουμε το συγκεκριμένο θέμα αλλά και να σας δω γιατί δε μπορώ να σκεφτω καλύτερη παρέα.
ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

παιδια καλησπερα.Γιατι δεν κανονιζουμε αυριο ενα φιλικο γιατι σημερα δυσκολο να μπορουν καποιοι.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα φιλοι και συμπαικτες.Καταρχην να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Ιωαννιδη τοσο για την προσωπικη διακρηση του σε m.v.p που του αξιζε περα ως περα αλλα και για το ηθος του αφου προκειτε για ενα πολυ σεμνο παιδι αλλα και ταπεινο και αυτο το φενερωνουν ακομα και οι δηλωσεις του.Κατα δευτερον θα ηθελα να δω λιγο μεγαλυτερο ενδιαφερον στο θεμα για τα φιλικα γιατι δυστηχως μενουμε μονο στα λογια.Ας παρει την προτοβουλια ο αρχηγος να κανει δυο τρεια τηλεφωνα να δει ποιοι μπορουν γιατι καποιοι ισως εχουν δουλειες.Αυτο πρεπει να γινει συντομα αν ειναι να γινει καποιο φιλικο.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..
Αν κι αυτή η διάκριση, μπροστά σε όσα ακόμα μπορείς να κάνεις...είναι μόνο η αρχή...xxx